Familie

Familierecht is breed en veelomvattend. Het familierecht heeft bijvoorbeeld betrekking op zaken die komen kijken bij samenwonen, trouwen en een geregistreerd partnerschap. Denk hierbij aan het opstellen van een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden. Bij het familierecht regelt Lex Limes Notarissen uw testament of levenstestament, zaken rondom de geboorte van uw kinderen en schenkingen.

Hiernaast beschikt Lex Limes Notarissen over ruime ervaring en hebben wij deskundigheid op het gebied van het erfrecht. Als een dierbare overlijdt is dat voor de nabestaanden een emotionele gebeurtenis. Er moeten talloze zaken geregeld worden en ook op juridisch vlak komt er veel om de hoek kijken. U kunt bij ons terecht voor de afgifte van een verklaring van erfrecht maar ook voor de volledige afwikkeling van de nalatenschap.

U wilt liever vooraf de zekerheid dat uw nalatenschap door ons wordt afgewikkeld? Bijvoorbeeld omdat u vermoedt dat uw erfgenamen er in overleg niet zullen uitkomen? Dan kunt u Lex Limes Notarissen vanzelfsprekend tot executeur benoemen.